Totalrenovering

Totalrenovering innebär att man gör övergripande förändringar och strukturella ingrepp i sitt boende. Detta inkluderar arbete som:

  • Rivning ned till bjälklagen
  • Nya ytskikt för golv, väggar och tak
  • Nytt kök och badrum
  • Komplett ny installation av allt inom EL, VVS och ventilation.
  • Strukturella ändringar såsom transformation av planlösning

Att renovera är en dynamisk process som kräver planering, samarbete och problemlösning. Ibland kan det vara svårt att se alla de möjligheter som faktiskt finns, därför hjälper vi gärna till och tar fram inspirerande och innovativa helhetslösningar. 

Vi har den kompetens och de behörigheter som krävs och arbetar alltid utifrån kundens önskemål och visioner. En totalrenovering innefattar många olika moment och yrkesgrupper. Välj Spectra bygg så tar vi tar vi hand om hela processen 

ROT-AVDRAG

När du anlitar oss kan du använda dig av ROT-avdraget. Genom denna kan du dra  av arbetskostnader upp till 50 000 kr per år..

CERTIFIERADE

Vi har auktorisation i AL & våtrumsbehörighet!

LÅNG ERFARENHET

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranschen.

Gratis konsultation

Vi kommer hem till dig för en konsultation helt kostnadsfritt och villkorslöst. Vi är ditt bollplank för att diskutera idéer och hitta optimala lösningar.

BEGÄR OFFERT

Offertförfrågan

Vill du komma i kontakt med oss eller begära kostnadsfri offert? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort!