Köksrenovering

Vi tar fram en heltäckande och skräddarsydd lösning, anpassad efter just dina behov. Vi börjar med att skapa en plan för kökets utformning baserat på dina önskemål samt ger professionell rådgivning angående material och inredning.

På Spectra bygg tar vi hand om allt från ritning till rivning,inköp, bygg, måleri samt  komplett installation inklusive vitvaror. Vi kan erbjuda  en helhetslösning där vi synkroniserar våra kompetenta hantverkare med en samlad expertis inom bygg, måleri, snickeri, el och VVS.

Med vår kunskap och erfarenhet får du ett kök som håller i många år framöver. Vi utgår alltid från dina begär och förutsättningar för att kunna föreslå den optimala lösningen. Vi kan leverera kök och kökstillbehör från de flesta varumärken som finns på den svenska marknaden. Föredrar ni en egen platsbyggd köksmiljö har vi erfarna arkitekter och inredare som kan hjälpa dig att finna den helt unika lösningen som ingen annan har. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Välj Spectra bygg för din renovering av hemmets hjärta!

ROT-AVDRAG

När du anlitar oss kan du använda dig av ROT-avdraget. Genom denna kan du dra  av arbetskostnader upp till 50 000 kr per år.

CERTIFIERADE

Vi har auktorisation i AL & våtrumsbehörighet!

LÅNG ERFARENHET

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranschen.

Gratis konsultation

Vi kommer hem till dig för en konsultation helt kostnadsfritt och villkorslöst. Vi är ditt bollplank för att diskutera idéer och hitta optimala lösningar.

BEGÄR OFFERT

Offertförfrågan

Vill du komma i kontakt med oss eller begära kostnadsfri offert? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort!