Badrumsrenovering

Våra hantverkare har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med vår ansvarsförsäkring.

Vi hjälper dig från start till mål i förverkligandet av ditt drömbadrum och ser till att vi är på samma sida genom hela processen för att säkerhetsställa att slutresultatet av ditt badrum blev precis så som du hade tänkt dig.  

Tidsåtgången för badrumsrenovering varierar, beroende på omfånget av själva renoveringen. Normalt pågår en renovering mellan tre till sex veckor beroende på vad som ska göras och vilka materialval ni gjort. I tidsplanen ingår ritning/planering, rivning, vid behov byte av golvbrunn, el- och rördragning och slutligen uppbyggnad av ditt nya badrum.

Genom hela byggprocessen som vi dokumenterar upplåter vi till en extern besiktningsman att granska och godkänna de olika stegen för att säkerställa att allt är fackmannamässigt utfört. Det är en del av garantin men lika mycket en värdesäkring för er. Vi agerar både rådgivare, hantverkare och installatörer. Våra rådgivare besitter hög kompetens inom kvalitativa materialval och har hög känsla för design. Låt oss tillsammans skapa just din hållbara och stilrena oas i hemmet!

ROT-AVDRAG

När du anlitar oss kan du använda dig av ROT-avdraget. Genom denna kan du dra  av arbetskostnader upp till 50 000 kr per år.

CERTIFIERADE

Vi har auktorisation i AL & våtrumsbehörighet!

LÅNG ERFARENHET

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggbranschen.

Gratis konsultation

Vi kommer hem till dig för en konsultation helt kostnadsfritt och villkorslöst. Vi är ditt bollplank för att diskutera idéer och hitta optimala lösningar.

BEGÄR OFFERT

Offertförfrågan

Vill du komma i kontakt med oss eller begära kostnadsfri offert? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig inom kort!