OM OSS

Spectrabygg 

Vi specialiserar oss kring allt inom bygg där vi tillsammans med dig tar fram en helhetslösning som är skräddarsydd för ditt unika projekt. Vi har lång erfarenhet inom ROT arbeten såsom renovering, ombyggnad samt tillbyggnad. Vare sig du är privatperson, företagare eller fastighetsägare så hjälper vi dig.
Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är viktiga delar i vårt arbete. Därför är företaget certifierat enligt ledningssystemet ISO9001. Det innebär bland annat att vi kan jobba mer effektivt samt ha förmånliga priser.

VAD GÖR OSS UNIKA?

MÅNGÅRIG BRANSCHVANA

Vi har över 20 års branschvana och vet vad som krävs för både mindre och större byggen.

FÖRMÅNLIGA PRISER

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

CERTIFIERADE

Vi har de certifikat som krävs för att uföra ett tryggt och professionellt arbete.

ROT-avdrag

Rotavdrag är en skatteavdrag som ges till privatpersoner för vissa typer av arbeten som utförs i hemmet. ROT är en förkortning och står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. ROT ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden av utfört arbete och upp till 50 000 kronor i skattereduktion efter nya regler från Skatteverket 2021. Vi på Spectrabygg gör det enkelt för våra kunder och sköter allt det administrativa åt dig. Det enda du behöver göra är att boka in någon av våra tjänster då våra priser redan är inräknade med rotavdraget.  Läs mer om rotavdrag här.

Vad våra kunder säger om oss

Recensioner